Plata cu card de credit sau debit:

 

La checkout – pasul “plata” – selectați “card de credit”. 

Introduceți datele cărții dvs. de credit pe site-ul nostru de plăți utilizează un software de securitate de ultimă generație pentru server cu criptare SSL, care oferă transmisia sigură și cu probleme a datelor de pe cardul dvs. de credit.

Suma comenzii va fi depusă pe cardul dvs. ca o plată de rezervare până când comanda dvs. nu va fi trimisă (atunci suma va fi rezervată) sau anulată (suma va fi eliberată).

Plata prin Visa / Visa Electro sau Mastercard / Maestro: Sistemul verifică dacă cardul de credit participă la programele de securitate 3D

Acestea sunt sisteme de securitate care au fost dezvoltate pentru cardurile menționate mai sus pentru a garanta că titularul legal al unui card de credit și comerciantul online legal participă la tranzacția respectivă. Dacă un titular de card de credit sa înregistrat în sistemul 3-D-Secure utilizând una dintre metodele de înregistrare oferite, se va deschide o fereastră suplimentară după introducerea datelor de credit. Această fereastră este legată de banca dvs. și necesită introducerea codului Secure (o parolă pe care ați selectat-o). Tranzacțiile pot fi efectuate numai prin introducerea parolei corecte.

În cazul în care cardul dvs. de credit nu a fost înregistrat pentru niciunul dintre aceste programe, plata va fi efectuată fără autentificare suplimentară. Pentru mai multe informații despre sistemele de securitate a cărților de credit, consultați:

 

Verified by Visa

or

Mastercard SecureCode

 Plățile online securizate sunt garantate de mobilPay.

S.C. UCA KIDS S.R.L.

 J40/9637/2016 36320804

Strada Cetatea Veche, nr. 6,  Sector 4, Bucuresti

RO86INGB0000999906196693

Addresa: Bulevardul Constantin Brancoveanu nr.114, bl. M1/1– Bucuresti-ROMANIA

SWIFT: INGBROBU

BIC : INGB

Eventualele costuri de transfer, precum și costurile bancare sunt suportate de client.

Comanda dvs. va fi expediată la primirea plății în contul nostru.

Rambursările de la returnări vor fi debitate în contul bancar de la care a fost plătită prima comandă.