Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Europa. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

– livrarea se va face la adresa solicitata de client.
– livrarea se efectueaza prin Fan Courier
– produsele se vor livra in ambalajul original plus ambalajul special UCAKids.ro si nu vom fi raspunzatori pentru eventuale nereguli ale coletului survenite la transport. 

Tarife de livrare

Pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa – tariful va fi comunicat via e-mail si produsele nu vor fi expediate pana la confirmarea scrisa a clientului

Produsele de pe UCA Kids au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda. 

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare

Produsele se livreaza in maxim 7 zile de la confirmarea comenzii de catre un consultant UCA Kids. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, el va fi comnicat pe email in urma comenzii. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii. Livrările se fac oriunde în ţară (România), prin: 

Curierat rapid:
 –      Bucureşti – 20 lei 
 –      În ţară       – 24 lei 

RETURNARE

In termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului puteti beneficia de retur.  

1.      Trimiteţi un email către adresa contact@ucakids.ro cu toate detaliile comenzii dumneavoastră aşa cum sunt înscrise pe factura primită şi motivul pentru care doriţi să faceţi returul.  
2.      După ce primiţi confirmarea UCA Kids pentru retur reîmpachetaţi produsul/produsele în ambalaj corespunzator.
3.      Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului la adresa: S.C. UCA Kids SRL, Aurel Persu nr 153 , bloc corb B ,etaj 4, ap 48, Bucuresti,Romania . Acest serviciu este GRATUIT, in cazul produselor ce trebuiesc modificate, retusate din vina atelierului si se va folosi acelaşi serviciu de curierat rapid. Pentru modificari ulterioare ale produselor dupa alte cerinte ale clientului, plata transportului va fi suportata de client. 
4.  Banii se vor rambursa in contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea notificării de retragere, dar putem amâna rambursarea până cînd primim coletul sau pînă când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

ATENTIE!

  • Produsele comandate in Masuri Standard, pe care le gasiti in Size Chart, pot fi returnate si veti primii banii inapoi, inclusiv costul livrarii, dar nu si al returului.